Meghívó
Álmok, karrier, önmegvalósítás
2013. március 11. hétfő, 10:43
A MÚOSZ Kommunikációs és PR Szakosztálya szeretettel várja az érdeklődő újságíró kollégákat 2013. március 21-én 17.00 órakor az „Álmok, karrier, önmegvalósítás” című szakmai estjére a Sajtóház (1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/a.) Gimes Miklós termébe.
A PROGRAM:

A saját, a „személyi PR” jelentősége – Kommunikációs lehetőségek és belső tartalékok aktivizálása a karriercélok elérése érdekében.

Interaktív előadás/beszélgetés a szemléletváltás szükségességéről, céljaink megvalósításáról, a sikerről és önmagunk „eladásáról”, a belső határok, korlátok átlépéséről.
Előadó: Uhlár Mónika, életvezetési és karrier tanácsadó

A körülményeink, nehézségeink, sikertelenségünk vagy akár betegségünk, amit teremtettünk, gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül. A változtatást mindig önmagunkon belül kell elkezdeni ahhoz, hogy átalakulhasson az, ami kívül van.

De hogyan változtasson, ha még azt sem tudja, min kellene változtatnia? Önmagunk, belső erőforrásaink, képességeink és persze félelmeink alapos ismerete elengedhetetlen.

Ha belekóstolna abba, hogy az „egy helyben topogás”-ból milyen módszerekkel tudna elindulni, ha érdekli, hogyan kezdje el a manapság elengedhetetlen kapcsolati tőke építését, erősítését, akkor szeretettel várjuk! Előzetes regisztráció és sok-sok (30 db) névjegykártya (saját készítésű is megfelel), elengedhetetlen a sikeres részvételhez.

Készen áll a szemlÉLETváltásra?
http://szemleletvaltas.com

Időpont: 2013. március 21., csütörtök 17.00 óra
Helyszín: MÚOSZ székház (VI., Vörösmarty u. 47/a.), Gimes terem


Minden érdeklődőt tisztelettel várunk!

Kérjük, hogy részvételi szándékát március 17-ig a timar.iren@t-online.hu e-mail címre legyen kedves jelezni! A maximális létszám 30 fő.
muosz.hu