Sajtótájékoztató a kerekesszékes szóvivőkről
2014. október 15. szerda, 09:27
A balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott emberek érdekeinek képviseletéhez kapcsolódó fontos szóvivői, kommunikációs projekt indul Budapesten. Az érintettek számára szervezendő szóvivői kommunikációs napra 2014. november 8-án kerül sor.
A modell értékű, első magyarországi kommunikációs kezdeményezés közreműködői a hazai kommunikációs szakma ismert szervezetei és szakemberei, akik kiemelt feladatuknak tekintik a balesetben megsérült személyek segítését.

Tisztelettel meghívjuk a partnerek és a támogatók jelenlétében sorra kerülő sajtótájékoztatóra és az azt követő fogadásra 2014. október 16-án, csütörtökön 10 órakor.

Helyszín: Park Inn by Radisson Budapest, Szekszárdi utca 16-18. (a Duna Plaza szomszédságában)

A Társ a bajban – Személyi Sérültekért Egyesület kezdeményezésére, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének a partnerségével sorra kerülő rendezvényhez csatlakoztak: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete, a Magyar Public Relations Szövetség, a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Egészségügyi Szóvivői és Kommunikációs Szak, valamint vállalatok, intézmények és szervezetek.
Forrás: Társ a bajban – Személyi Sérültekért Egyesület