Félévszázad resztlije
2016. június 22. szerda, 11:13
Fejes István aranytollas újságíróé az első kötet, amit a Sajtóházban bemutattunk a MÚOSZ és a Publio Kiadó együttműködésében megjelenő munkák közül. Célunk, hogy a MÚOSZ tagoknak kedvezményes könyvkiadási lehetőséget biztosítsunk. A Publio a MÚOSZ-tagok publikációit több ingyenes szolgáltatással támogatja.
„Közel hatvan év az újságírásban: a megjelent cikkek mellett az emlékezet sok meg nem írt történetet, sorsot őriz. Ezekből most teret kap a hengersori vízhordó, a szerkesztőségi kézbesítő és több mint 60 kisember képe, esete. Valóságos korrajz, sokszor nyers, de vidám kép a történelemből” – olvasható Fejes István Félévszázad resztlije címmel megjelent könyvének fülszövegében. Az aranytollas újságíróé az első kötet, amit a Sajtóházban bemutattunk a MÚOSZ és a Publio Kiadó együttműködésében megjelenő munkák közül.

A szerző a Sajtóházban a Vasgyári capriccio című családregényéről is beszélt. Utóbbi ugyancsak az idén kora nyáron jött ki a nyomdából, az Ózdi Könyvhét keretében ismerhette meg a közönség.

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Publio Kiadó együttműködésének célja, hogy a MÚOSZ tagoknak könyvkiadási lehetőséget biztosítsanak. A Publio a MÚOSZ tagok könyvkiadását több ingyenes szolgáltatással támogatja, segíti:


A MÚOSZ-tagokat segítő kedvezményes kiadási programban a Félévszázad resztlije mellett elsőként Kocsis-M. Brigitta újságíró, a közmédia műsorvezetője Akarsz róla beszélni? című verseskötete jelent meg.

Balról jobbra: Fejes István és Dr. Nagy Károly, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből elszármazottakat tömörítő Budapesti Borsodi Kör elnöke [Fotó: Bellai László]
muosz.hu